Jeloryja.

Har du altid ønsket dig, at du kunne være en vampyr, engle varulv og mange andre? Det kan du blive nu.
 
IndeksPortalCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Top posters
Victoria
 
Katja
 
Zoey
 
Cather
 
sakref morladin
 
Rosa
 
Violet
 
Katherine
 
Khalida
 
Bree
 
Latest topics
» Jeg sidder bare her helt alene... ~ Alle må svare ^_^
Lør jan 22, 2011 6:14 pm by Katherine

» Camp Half Blood
Søn jan 09, 2011 2:22 pm by Katja

» Alene i skoven xD Alle må svare
Tors dec 23, 2010 8:00 pm by Bree

» Ensomhedens store øjeblik.
Tirs dec 21, 2010 5:15 pm by Katherine

» Min egen side (:
Søn dec 19, 2010 10:15 am by Gæst

» Reklame for ny sideXD
Lør dec 18, 2010 6:59 pm by Gæst

» Spørgsmål?
Søn dec 12, 2010 6:06 pm by Victoria

» I thougth you say it was easy!
Søn dec 12, 2010 12:10 am by Victoria

» Ellowsa folkenz XD.
Søn dec 12, 2010 12:06 am by Victoria

Navigation
 Portal
 Indeks
 Tilmeldte brugere
 Profil
 FAQ
 Søg
Forum
Ny moderater.
Fre dec 10, 2010 3:25 pm by Victoria
Hej alle sammen, som i kan se er Katja nu blevet moderater, men hun står kun for at lave konkurrencer ikke noget med at lave om på siden. Og i kan stadig når at sende en ansøning om at blive medlem af baggrund/profil teamet.

Mvh Victoria James.

Comments: 0
Baggrund/profiladmins
Lør nov 20, 2010 2:18 pm by Victoria
Hej folkens som i kan se kan man nu være baggrund/profiladmins. Det er en gruppe som hælper folk med at vælge en evne/ magi eller race, eller som sagt avatar, men hvis man har problemer med at få skrevet sin historie kan man også kontakte dem. Man kan sagtens ansøge om at blive Baggrund/profiladmins her i beskrivelsen skal der være.

Hvorfor du vil være Baggrund/profiladmins.

Hvad …

[ Full reading ]
Comments: 0
Okay folkensXD
Lør nov 20, 2010 12:47 pm by Victoria
Okay folkens vi skal have denne her side op at køre^^ så hvis i har idéer til hvordan vi kan få flere aktive bruger. Eller nye emne steder. Så skriv, og nu vil jeg begynde på et nyt design til et billede her til. Men det kan godt tage lidt tid, men folkz der kommer flere nyheder.


Comments: 0
Halloween Ball.
Man okt 18, 2010 2:44 pm by Victoria
Hej alle sammen, jeg ville blot lige informere jer om at den 30 oktober vil der være bal, mest af alt skal man være klædt ud til det bal pga Halloween tiden. Der for er temaet også lige nu Halloween agtig. Hvor ballet skal være er ikke helt bestemt endnu, men i hvert fald det er den 30 oktober, og husk klæd jer nu ud XD

Venlig hilsner Vallerie Rose James.


Comments: 2

Share | 
 

 Folkeskolen

Go down 
ForfatterBesked
Katja
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Female Antal indlæg : 78
Erfaring : 119
Respekt. : 1
Fødselsdag : 02/03/93
Join date : 16/10/10
Alder : 25
Bosted : Indtil videre sammen med Vallerie, pga. husets sikkerhed!

IndlægEmne: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 10:43 am

Sted: Gangen
Tid: Lidt tidligt på eftermiddagen
Om: Elever render rundt
Vejr: Koldt, men samtidig skinner solen
Årst: Efterår
Påklædning: Fin skoleuniform (Blå fornuftige sko, Blå/hvid nederdel. Hvid trøje, Blå jakke. Sort slips. Og løst hår)

Samantha stod ved opslagstavlen og kiggede. Et smil viste sig på hendes røde læber. Der ville komme en halloween fest. Det havde hun vidst længe, men hun var godt i gang med at syg sit kostume. Flere gange havde hun smidt det ud enten pga. fejl, omtanke og en masse mere. Hun havde hørt en masse om The Evles kom. Hun elskede dem bare. Sikkert pga. deres musik og fordi de var så lækre. Sam vandrede ned af gangen, elever løb ind i hende uden at tænke på at sige undskyld "Hey du" Råbte Sam snerrende. Hun skulle snart ud, afgangs klassen kom snart. Man kunne ikke glæde sig mere end hun gjorder. Sikkert fordi at hun skulle aflægge rapport om festen, men også om halloween festen. Hvorfor? - Fordi hun var chefredaktør og der var ikke kommet nogle ansøgninger endnu. På Sams hvide trøje hang der et lille skilt hvor der stod: "Chefredaktør for Jelonews" Hun elskede bare at læse det. Hun havde aldrig været så glad før. Gangen blev stille, men sikkert kun fordi det var spise tid. Så snart man havde vundet sig til stilheden blev den ødelagt af Kantinens store larm som man kunne høre på 100 meters afstand. Sam trådte ind i kantinen og vandrede mod madstedet. "Hej Molly" Mumlede hun til kokken "Jamen hej Sammi!" Sagde hun muntert "-Det sædvanlige?" Spurgte hun. Sam nikkede "En elver burger, samt et glas vand og noget mælk. Også nogle småkager til at dyppe i, Ja" Molly kom med en bakke med det hele og satte det ned pladen "Værsgo!" Sagde Molly og gik videre i køen "Tak, Molly" Smilede Sam. Sommetider var det eneste der kunne gøre hende glad var Mollys stemme. Hun var som en mor for hende. Sam satte sig ved et tomt bord og begyndte at starte på hendes elver burger.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Victoria
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 101
Erfaring : 147
Respekt. : 1
Fødselsdag : 17/08/94
Join date : 15/10/10
Alder : 24
Bosted : Wallace byens bedste gade Fiora.

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 10:55 am

Vall kom listende ind på skolen, hun havde endlig fundet et godt sted hvor Halloween ballet skolle være, nu ville hun blot have fat i Samantha for at fortælle hende det. Men hun skulle holde tæt om det, Cather var en af dem der hviste det men Cather stolede hun også meget på.. Selv om Vall ikke gik i skole, havde hun jo gået i skole masser af gange og endda fået hjemme undervisning. "Hvor kan den pige dog være!" Mumlede Vall og så sig om, nogle gange myldrede der folk på gangene, mest mennesker for de væsner der levede længst havde jo bestået sin skole gang. "Undskyld mig er der nogen som har set en elver med navn Samantha?!" Spurgte hun en lille gruppe piger som så ud til at gå på niende årgang i folkeskolen, "nej." Svarede den ældste blondte pige hende. Vall hævede sit ene øjnebryn, hun havde aldrig hørt noget så uforskammet. "Sig endlig til hvis i ser hende!" Mumlede Vall og gik videre, hun var glad for at hun ikke gik i skole, hun rysted epå sit hoved ved tanken om at se sig selv sidde ved et af skolens borde og skrive i en bog. "Så helelr på en bærbar" sagde hun til sig selv og gik videre, Vall kiggede ned af sig selv. Hun havde taget sine slidte jeans på og en t'shirt på i hvid og nogle sorte stiletter. Hun blev ved med at se sig om, i mens hun håbede på at støde ind i Sammie, "typisk den pige." Sagde Vall, og gik videre til hun hanvede i skolens kantine. Hun lod sit blik glide rundt i kantinen, ind til hendes blik ramte lige præcis den elver hun ledte efter. Hun gjorde rank ryg i mens hun forsatte hen til Sammie med hastige skridt. "Sammie ved du godt at jeg har ledt efetr dig?" Spurgte hun med skarp stemme, men mest af alt pga hun havde ledt næsten over alt. "Du kunne nu godt have sagt du var taget i skole!" Lød Vall's stemme ankladene selv om det ikke var mening at den skulle lyde sådan..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://jeloryja.danskforum.net
Katja
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Female Antal indlæg : 78
Erfaring : 119
Respekt. : 1
Fødselsdag : 02/03/93
Join date : 16/10/10
Alder : 25
Bosted : Indtil videre sammen med Vallerie, pga. husets sikkerhed!

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 11:09 am

Sam blev forskrækket at hun omkring fløj en meter rom at luften. Hun vidste også godt det var Valerie "Jeg bad Samson og Sandra om at sige det til dig" Forsvarede Sam sig. Hun fægtede med armene. "Altså, jeg var allerede i gang med at komme forsent, og havde bestemt ikke lyst til at vække dig eller skrive en seddel pga. den pokkers travlhed!" Sam stoppede med at fægte med armene. En flok blonde piger kom gående mod deres bord. "Kig ikke på dem" Hviskede hun til Vall. Pigerne hed: Jessica, Jamie, Jane, Og Jenny. Skolens "populære" piger. Og snobbede kommer også med. De havde sikkert fået et godt øje for Vall Pga. hende yndige udseende.

Pigen smilede kækt til Sam "Nåda, Bondetøs. Sprang dit hus iluften? Gad vide hvorfor? - Nå ja, Fordi den ikke kun lide dig" Jessica smilede sin sætningen og Jamie & Jane grinede. "Gå med dig, Jessica" Snerrede Sam koldt. Man kunne dog se at Jessica virkede fornærmet. Jamie skubbede til Sam. Sam ignorede det. Hun havd eikke lyst til en slåskamp i kantinen. Hun havde vist nok med uvenskaber i forvejen. Hun havde ikke brug for en "Se der kommer kyllingen" Sam rystede tanken af sig og vra på vej til at kaste en led besværgelser på dem, men gad slet ikke at synke ned på deres niveau. "Gå nu med jer" Sagde hun sødt, men det havde stadig ingen virkning. Pigerne sad som sten og stirrede. "GÅ!" Råbte Sam og rejste sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Victoria
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 101
Erfaring : 147
Respekt. : 1
Fødselsdag : 17/08/94
Join date : 15/10/10
Alder : 24
Bosted : Wallace byens bedste gade Fiora.

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 11:18 am

"Bare overlad det her til mig Sammie, og når de er gået har jeg noget jeg vil sige til dig noget som Cather også ved. Og jeg håber virkelig at dig og Cather ikke siger det videre med det samme.!" Sagde Vall og stirttede med et køligt blik på pigen Jessica, "rør du nogen sinde Sammie igen, og så vil du være fuldstændig færdig, og ingen ved rigtig hvad jeg kan gøre pga min race." Snerrede hun let og roligt til Jessica. Hun havde altid en evne til at forholde sig i ro, og i en venlig tone, somme tider men ikke altid.

"Jeg kan bytte om på nat og dag, og hvis jeg ønsker det kan du komme til at leve i mørket for evigt tid Jessica!" Hun smilede sit søde venlig smil til Jessica da hun sagde det, ingen hviste rigtig hvad Vall kunne men det var også godt det samme. Hun havde heller ikke rigtig lyst til at fortælle om alt det hun kunne, men kun når hendes veninde Samantha blev drillet, "og nu synes jeg er at piger skal smutte så Samantha og jeg kan få den snak jeg vil snakke med hende om..!" Sagde Vall og lagde sine arme over på kryds og stirrede direkte ind i Jessica's ansigt med et sten hårdt blik, som fortalte alle og en hver at det var bedst at gøre som hun sagde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://jeloryja.danskforum.net
Katja
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Female Antal indlæg : 78
Erfaring : 119
Respekt. : 1
Fødselsdag : 02/03/93
Join date : 16/10/10
Alder : 25
Bosted : Indtil videre sammen med Vallerie, pga. husets sikkerhed!

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 2:31 pm

Sam nød det forskrækket ansigt på deres bitte små dukke hoveder. Jessica rejste fingeren op af hende. Sam blev vred. "I lige måde" Mumlede hun positivt. Det eneste Jessica, Jamie, Jenny & Jane kunne var at være "almindelige" mennesker. De kunne ikke nåde. Sam ville lave en skole hvor kun folk med magiske kræfter kunne gå på. Snobber self. IKKE tilladt "Jeloryjs highschool" Mumlede hun. Jamie hev forsigtigt i Jessica. Efter Jessica forstod hvad Jamie mente gik hun og resten af hendes gruppe. "

"Hvad var det du vil sige?" Hviskede Sam til Vall. Hun lukkede munden og kiggede på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Victoria
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 101
Erfaring : 147
Respekt. : 1
Fødselsdag : 17/08/94
Join date : 15/10/10
Alder : 24
Bosted : Wallace byens bedste gade Fiora.

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 2:39 pm

Vall's blik var stadig på Jessica som skyndte sig ud af kantinen sammen med sine veninder. Vall rettede der efter sit blik mod Sammie, nu var hendes blik igen det sædvanlige venlige blik som få kendte til. "Det jeg ville var et sige at vi har fundet et sted til festen, og det er på slottet men sig det ikke til alle endnu det skal stadig holdes helt og aldeles hemmeligt..!" Svarede Vall venligt og så på hende, hun smilede muntert over at få sagt sådan noget til små almindelige umulige mennesker som Jessica.. "Hun lød hvirkelig som en led gamle sæk kartofler hende Jessica!" Sagde Vall og kiggede på Samantha.

//sorry hvis det er et kort svar//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://jeloryja.danskforum.net
Katja
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Female Antal indlæg : 78
Erfaring : 119
Respekt. : 1
Fødselsdag : 02/03/93
Join date : 16/10/10
Alder : 25
Bosted : Indtil videre sammen med Vallerie, pga. husets sikkerhed!

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 3:42 pm

"Awesome" Halvpeb Sam af glæde. Hun forstillede sig som en Vampyr til festen. Hun gjorder meget ud af sit kostume. Hun tog et billede op af lommen og gav det til Vall "Det her er et af mine 'måske-kostumer' " Hviskede hun. Hvis Sam ikke tog meget fejl ville det her blive det kostume. Hun kiggede stadig efter mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Victoria
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 101
Erfaring : 147
Respekt. : 1
Fødselsdag : 17/08/94
Join date : 15/10/10
Alder : 24
Bosted : Wallace byens bedste gade Fiora.

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 3:53 pm

"Åhh Sammie det er da vid underligt smukt." Sagde Vall og kiggede på billedet, "fantasktisk tror jeg måske ved hvad jeg skal være en engle!" Sagde Vall og rakte billedet tilbage til Samantha.. Hun forstillede sig selv som en rigtig ægte engel, i stedet for en halv som hun´jo var. "Vinger har jeg jo allerede tror jeg skal have en sort eller hvid kjole "sagde hun og så på Sammie. "Ens kustume behøves jo ikke at være skræmmende" tilføjede hun.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://jeloryja.danskforum.net
Katja
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Female Antal indlæg : 78
Erfaring : 119
Respekt. : 1
Fødselsdag : 02/03/93
Join date : 16/10/10
Alder : 25
Bosted : Indtil videre sammen med Vallerie, pga. husets sikkerhed!

IndlægEmne: Re: Folkeskolen   Tirs okt 19, 2010 4:03 pm

Sam overvejede ta se hende selv i kostumet. "Ja, Men syntes at Vampyr passede godt for en sur gnaven heks som mig" Lo Sam. Hun gik så let amok, og blev let vred. Det undred ehend eikke specielt meget at hun næsten ingen venner havde. Sam forstillede sig også som en hjemsøgende piano spillende Zombie. Lige efter hun havde fået tanken kom der er en smuk lyd fra hendes mobil som lød på dne her måde: